ŠOLSKA MALICA
ARNES UČILNICE
UČNA GRADIVA eZNE
ePoročilo o ZN pacienta
Sodobna oskrba kroničnih ran
KNJIŽNICA
printlogo-nursing-now-slovenia 2019-spirit munera  

AKTUALNE OBJAVE


 

Zlata medalja za raziskovalno nalogo

Bivša dijakinja (2019/20) Alja Nike Kastrin je uspešno zagovarjala raziskovalno nalogo na International conference of Young social scientists 2020 ter tako zastopala Slovenijo in seveda našo šolo na svetovnem merilu. Dosegla je zlato medaljo od 57 udeležencev iz celega sveta. Čestitamo!

 

Srečanje Bralnega kluba

V torek, 24. 11. 2020, smo se dijaki in učitelji ob 16.00 na Zoomu pogovarjali o romanu Ferija Lainščka Ločil bom peno od valov. Čeprav je bil roman izdan že leta 2010, dogajanje pa postavljeno v začetek 20. stoletja, smo ugotavljali, da nas teme, o katerih govori, še danes vznemirjajo. Bilo je zanimivo.

 

 

Prijava na Ekokviz

Spoštovani dijaki!
Lepo vabljeni na letošnji EKOKVIZ, tekmovanje iz ekoloških vsebin za srednješolce. Letošnje gradivo vsebuje dve temi: Energija in Ogljični odtis.
Gradivo je objavljeno na spletni strani Ekošole.

  • Šolsko tekmovanje bo v petek, 11. 12. 2020. Prijava v spletnem obrazcu.
  • Državno tekmovanje pa v soboto, 30. 1. 2021.
    Kako bo tekmovanje potekalo še ni potrjeno. O tem bo prijavljene dijake pravočasno obvestila profesorica Ida Tarman Šmit. Več ...

Arnes Zoom

Arnes Zoom je licencirana verzija za šolstvo in se vanjo prijavimo tako učitelji kot dijaki z AAI računom. Lahko uporabljate namizno (priporočljivo, saj aplikacijo verjetno že imate nameščeno) ali spletno aplikacijo.
  • Navodila za prvo prijavo:

http://www.arnes.si/storitve/multimedijske-storitve/arnes-zoom/

  • Navodila za prijavo v Zoom: 

https://podpora.sio.si/videokonference-zoom-webinar-7/

Osnovni spletni naslov za prijavo in urejanje videokonferenc je https://arnes-si.zoom.us.
  • Z AAI računom se lahko prijavite tudi direktno iz aplikacije Zoom: – Na prvem zaslonu izberite možnost Sign in nato na drugem zaslonu izberite gumb Sign In with SSO. Na zaslonu pa vpišite arnes-si in kliknite na Continue. – Odpre se vam brskalnik, kjer enostavno nadaljujete z AAI prijavo. Aplikacija si prijavo zapomni, kar pomeni, da boste lahko videokonference nato odpirali kar iz aplikacije same.

 

VPIS 2021
ZAKAJ NA NAŠO ŠOLO?  

Arhiv

(Skupno 5.938 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost