AKTUALNE OBJAVE


 

NARAVOSLOVNA EKSKURZIJA V SALZBURG IN MUNCHEN

Dijake vabimo na naravoslovno ekskurzijo v Salzburg in Munchen, 13. do 15. oktobra 2022.

Sestanek za vse, ki vas ekskurzija zanima, bo v sredo, 21. 9. 2022 ob 13.20 v P14. Prijavite se lahko pri profesorici Idi Tarman Šmit (natisnete in oddate papirnato prijavnico v priponki), ali izpolnite prijavnico preko POVEZAVE, kjer sta tudi program in cena.

Veselimo se potepanja z vami!

 

ŠTUDENTSKO DELO

 

V Centru Pedimed, d.o.o. nudijo več prostih delovnih mest za študentsko delo z možnostjo redne zaposlitve na področju pomoči v salonu medicinske pedikure. Delovno mesto obsega sprejem in naročanje strank, opravljanje sterilizacijskih postopkov ter druga operativna dela.  Delo poteka od ponedeljka do petka v dveh izmenah in občasno v soboto oz. po dogovoru.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Katarino Popič na telefonsko številko 051 433 100 ali na Moniko Miložič na telefonsko številko 031 796 740.

Prijave in oddaja življenjepisov: info@pedimed.si, do 2.10. 2022.

 

RAZPIS KADROVSKIH ŠTIPENDIJ

DEOS d.o.o. tudi letos razpisuje štipendije za dijake zdravstvenih šol. Rok za prijavo je 30. 11. 2022. Več informacij lahko preberete na POVEZAVI.

 

EVROPSKA NAGRADA ZA INOVATIVNO POUČEVANJE

Z veseljem in ponosom sporočamo, da je naša šola je dobila zelo visoko priznanje – EVROPSKO NAGRADO za projekt ERSAMUS +, koordinatorica je Maja Klančič. Ob tem smo prejeli tudi čestitko ministrice, prof. dr. Simone Kustec.

Iz Slovenije so bile nagrajene 4 šole in med njimi SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA LJUBLJANA!

Nagrajena je bila tudi Medicinska škola Vrabče iz Hrvaške, kjer pa je kot partner sodelovala naša šola s projektom K2, ki ga je koordinirala Lucija Matić.

 

NAMERA O ODDAJI V NAJEM ŠPORTNE DVORANE

V skladu z 20., 29. In 30. členom Zakona o stvarnem premoženju in samoupravnih lokalnih skupnosti  (Ul RS, št. 86/10) ter s 40. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ul RS št. 34/11) Srednja zdravstvena šole Ljubljana  objavlja Neveljaven ID prenosa

 

VPIS

PROJEKTI

Arhivi

(Skupno 12.407 obiskov, današnjih obiskov 5)
Dostopnost