DEJAVNOSTI

KROŽKI TEKMOVANJA

EKSKURZIJE   TABORI

PROJEKTI

MEDNARODNE IZMENJAVE

DOSEŽKI DIJAKOV

ŠOLSKA MALICA
SPLETNE UČILNICE Moodle - spletne učilnice ARNES UČILNICE
UČNA GRADIVA eZNE
KNJIŽNICA

OBVESTILA ZA STARŠE

Vabilo na 2. sestanek Sveta stašev

Spoštovani člani SVETA STARŠEV,

vabimo vas na 2. sestanek, ki bo v sredo, 30. 1. 2019, ob 17.00 v učilnici 202 (II. nadstropje).

Več ...

Veselimo se srečanja z vami in se vam vnaprej zahvaljujemo za sodelovanje.

Predavanje in roditeljski sestanki

Spoštovani starši in skrbniki.

Obveščamo vas, da bo naslednji teden v četrtek, 17. 1. 2019, ob 16. uri v mali predavalnici 318 (3. nadstropje) predavanje za starše z naslovom Odgovornost mladostnika.

Predavali bosta Katarina Gradišar Seifert in Maja Klančič, šolski svetovalni delavki.

Po predavanju bodo roditeljski sestanki za 1., 2. in 3. letnike – kot vas bodo obvestili vaši razredniki.

Roditeljski sestanki za 4. letnike pa bodo v sredo, 16. 1. 2018.

Vabljeni na predavanje in na roditeljske sestanke!

Želimo si še naprej dobrega sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

eAsistent za starše

Na šoli za pedagoške in administrativne namene  uporabljamo program eAsistent. Ponudnik programa je družba eŠola d. o. o.

Program v paketu eAsistent za starše omogoča tudi elektronsko pošiljanje sporočil med šolo in starši, če se starši tako odločite in izpolnite prijavnico, ki jo lahko dobite pri razredniku. Na voljo sta dve možnosti:

1. OSNOVNA SPOROČILA (tedensko sporočanje izostankov, prejemanje nujnih obvestil, pregled urnika in razpisanih terminov govorilnih ur).

Paket plačuje šola, za starše je brezplačno.

2. PLUS pripomočki (redovalnica in napovedana preverjanja in ocenjevanja znanja, napovedovanje in pregled izostankov, opažanje učitelja o delu in vedenju otroka, pregled domačih nalog, prilagodljivo SMS ali e-mail obveščanje, članki in nasveti za starše).

Cena paketa je enkratni znesek  26 € na leto.

Za pojasnila o plačilu PLUS pripomočkov prosimo, da se obrnete izključno na ponudnika elektronskega obveščanja eŠola d. o. o.

POMEMBNO:

  • Staršem svetujemo, da se pred izbiro paketa posvetujete  z razrednikom. Kljub prejemanju elektronskih sporočil želimo, da starši  ohranite stik s šolo in  se udeležujete roditeljskih sestankov in obiskov na govorilnih urah.
  • Elektronsko sporočanje lahko povzroči tudi nesporazume, zato prosimo, da se v takšnih primerih za vsebinsko pojasnilo sporočila vedno najprej obrnete na razrednika.
  • V določenih primerih, ko šola presodi, da elektronsko sporočanje ni primeren način komunikacije s starši, lahko eAsistent za starše tudi izklopi.

Sistem poslovanja

Starše obveščamo, da se konec leta 2012 ukinja obstoječi sistem poslovanja z direktnimi obremenitvami (trajni nalogi).  Nadomesti ga nov sistem poslovanja preko SEPA SDD. Srednja zdravstvena šola Ljubljana  se je vključila v nov način poslovanja trajnih nalogov.
Spremenjen je postopek načina otvoritve in ukinitve trajnih nalogov. Otvoritev in ukinitev trajnih nalogov se ureja pri prejemniku plačila in ne več pri poslovnih bankah. V primeru vključitve ali ukinitve SEPA trajnih nalogov vas prosimo za izpolnitev obrazca »Soglasje za SEPA direktno obremenitev«. Pod zaporedno št. 6 je potrebno navesti identifikacijsko oznako poslovne banke. Za lažje izpolnjevanje prilagamo »Seznam SWIFT BIC kod poslovnih bank«.  Izpolnjen obrazec vrnite na naslov šole, in sicer v računovodstvo.
(Skupno 208 obiskov, današnjih obiskov 1)