OBVESTILA ZA STARŠE

GOVORILNE URE

Spoštovani starši, skrbniki in vzgojitelji,

zaradi trenutne situacije odpovedujemo skupne govorilne ure, ki so v šolskem koledarju načrtovane za 18. 11. 2021.

Vabimo pa vas na spletno predavanje z naslovom Mladostnik v času epidemije, ki bo v četrtek, 18. 11. 2021, ob 17. uri in ga pripravljata naši svetovalni delavki prof. Maja Klančič in prof. Katarina Gradišar Seifert. Prijave zbira Katarina Gradišar Seifert na e-naslov: katarina.gradisar@szslj.si, ki bo prijavljenim poslala povezavo do spletnega dogodka.

Vabimo pa vas, da vzpostavite kontakt z učitelji. To lahko storite preko elektronske pošte ali telefona (v času rednih govorilnih ur). Možno je tudi srečanje na šoli v živo po predhodnem dogovoru in predložitvi potrdila o izpolnjevanju PCT pogojev. Za osnovne informacije v zvezi z vašim otrokom pa se obrnite na razrednika.

Kljub malo drugačnim razmeram še vedno menimo, da je sodelovanje med starši in šolo za uspeh vašega otroka izjemnega pomena, zato vas prosimo, da vzpostavimo stik.

 

VARNOSTNE KODE ZA eASISTENT

Spoštovani starši,

s pričetkom letošnjega šolskega leta je zaradi zagotavljanja točnosti in ažurnosti vaših kontaktov, ki jih vodimo v naših uradnih evidencah (eAsistent), potrebno varnostno potrditi vaše podatke.

Iz eAsistenta boste prejeli varnostno kodo za potrditev podatkov skupaj z povezavo do spletnega obrazca, ki vas bo vodil skozi celoten postopek. V kolikor kode niste prejeli, nam to sporočite in vam jo bomo ponovno poslali.

Za starše, ki bi radi uporabljali eAsistenta za starše, je novost tudi ta, da vašo prijavo oddate prostovoljno skozi spletni obrazec, ko podatke potrdite.

Več o varnostnem potrjevanju podatkov in o pravni ureditvi eAsistenta, ki ga na šoli uporabljamo za vodenje šolske dokumentacije, lahko preberete v priloženi priponki.

 

eASISTENT ZA STARŠE

Na šoli za pedagoške in administrativne namene  uporabljamo program eAsistent. Ponudnik programa je družba eŠola d. o. o.

Program v paketu eAsistent za starše omogoča tudi elektronsko pošiljanje sporočil med šolo in starši, če se starši tako odločite in izpolnite prijavnico, ki jo lahko dobite pri razredniku. Na voljo sta dve možnosti:

1. OSNOVNA SPOROČILA (tedensko sporočanje izostankov, prejemanje nujnih obvestil, pregled urnika in razpisanih terminov govorilnih ur).

Paket plačuje šola, za starše je brezplačno.

2. PLUS pripomočki (redovalnica in napovedana preverjanja in ocenjevanja znanja, napovedovanje in pregled izostankov, opažanje učitelja o delu in vedenju otroka, pregled domačih nalog, prilagodljivo SMS ali e-mail obveščanje, članki in nasveti za starše).

Cena paketa je enkratni znesek  26 € na leto.

Za pojasnila o plačilu PLUS pripomočkov prosimo, da se obrnete izključno na ponudnika elektronskega obveščanja eŠola d. o. o.

POMEMBNO:

  • Staršem svetujemo, da se pred izbiro paketa posvetujete  z razrednikom. Kljub prejemanju elektronskih sporočil želimo, da starši  ohranite stik s šolo in  se udeležujete roditeljskih sestankov in obiskov na govorilnih urah.
  • Elektronsko sporočanje lahko povzroči tudi nesporazume, zato prosimo, da se v takšnih primerih za vsebinsko pojasnilo sporočila vedno najprej obrnete na razrednika.
  • V določenih primerih, ko šola presodi, da elektronsko sporočanje ni primeren način komunikacije s starši, lahko avtomatsko sporočanje iz eAsistent-a za starše tudi izklopi.

 

OBVESTILO ZA OBISKOVALCE NAŠE ŠOLE

Spoštovani obiskovalci Srednje zdravstvene šole Ljubljana

Zaradi razmer povezanih virusom COVID 19 vas prosimo, da v šolo vstopate le, če ste za obisk dogovorjeni. V tem primeru se oglasite pri dežurnih dijakih in jim pustite vaše podatke ter ime osebe, h kateri ste namenjeni. Starše dijakov naprošamo, da govorilne ure opravijo po telefonu oz. elektronski pošti, v šolo pridete le po predhodni najavi in samo v nujnem primeru.

 

ŠOLSKI SKLAD

Šolski sklad - zahvala

Z velikim veseljem bi vas ob sklepu leta 2020 povabili na šolo na tradicionalni novoletni koncert z bazarjem, toda letošnji december bomo skupaj praznovali drugače – na razdalji, toda povezani.

Učitelji skupaj z dijaki že ustvarjajo v želji, da bodo tudi drugim polepšali praznike.

Hvaležni smo vam, da dobrohotno spremljate naše delo in veseli smo vašega dobrega sodelovanja v skrbi za vzgojo in izobraževanje naših mladih.

Hvaležni smo vam tudi, da s prispevki v Šolski sklad podpirate razvojno usmeritev šole in se vam tudi tokrat vnaprej zahvaljujemo za velikodušnost.

Želimo vam, da v miru in veselju preživite praznični čas ter vse dobro v novem letu. Ko bodo razmere dopuščale, vas z veseljem vabimo na šolo.

 

(Skupno 9.877 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost