Noč na šoli.

Ste že kdaj prespali na šoli? Ne? No, nekateri se s tem lahko pohvalimo!

Preden smo odšli na zaslužene jesenske počitnice smo na šoli izvedli angleški tabor. V petek, 28. 10., in v soboto, 29. 10., smo se skupina dijakov in dve profesorici angleščine zbrali, da pripravimo program obiska Ljubljane v angleščini za dijake iz tujine, ki obiščejo našo šolo v okviru mednarodnih projektov.

Led smo prebili z zabavnimi igrami in spoznavno zabavo, nadaljevali z delom v računalniški učilnici, si po večerji ogledali film in si postlali v šolski telovadnici. Pred spanjem nas je z obiskom presenetila znamenita Florence Nightingale in preverila, če je z nami vse v redu.

V soboto dopoldne smo se peš odpravili v center Ljubljane ter se preizkusili v vlogi turističnih vodičev – in bili opaženi! 

Tabor je uspel, vse je potekalo po načrtih, najbolj pomembno pa je, da smo se vsi skupaj imeli lepo. Dijaki so bili zelo ustvarjalni in pri tem samostojni, radoživi, zabavni ter zanesljivi. Rezultat so kartice z opisi ljubljanskih znamenitosti v angleščini in veseli ter zadovoljni obrazi ob razhodu. Veselimo se že naslednjega tabora na kakšno drugo temo.

(Skupno 381 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost