ŠOLSKA MALICA
ARNES UČILNICE
UČNA GRADIVA eZNE
ePoročilo o ZN pacienta
KNJIŽNICA
printlogo-nursing-now-slovenia 2019-spirit munera  

AKTUALNE OBJAVE


 

Zlato priznanje za raziskovalno nalogo

54. Državnega srečanja mladih raziskovalcev Slovenije se je udeležila dijakinja Alja Nike Kastrin. Na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Mariboru je zagovarjala raziskovalno nalogo z naslovom  »Strelauova teorija temperamenta in Stroopov učinek« in dosegla zlato priznanje.

Čestitamo!

Obvestilo za obiskovalce naše šole

Spoštovani obiskovalci Srednje zdravstvene šole Ljubljana

Zaradi razmer povezanih virusom COVID 19 vas prosimo, da v šolo vstopate le, če ste za obisk dogovorjeni. V tem primeru se oglasite pri dežurnih dijakih in jim pustite vaše podatke ter ime osebe, h kateri ste namenjeni. Starše dijakov naprošamo, da govorilne ure opravijo po telefonu oz. elektronski pošti, v šolo pridete le po predhodni najavi in samo v nujnem primeru.

 

Projekt SPIRIT SLOVENIJA: Mladim se dogaja

Srednja zdravstvena šola Ljubljana sodeluje z Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije.

V mesecu septembru 2020 bo šola  izvedla vikend aktivnosti za spodbujanje razvoja lastne ideje ali za reševanje izzivov podjetij ali drugih organizacij s strani mladih. Aktivnost bo izvedena v dveh terminih:

  1. Izvedba: 15. 9., 17. 9. – 20. 9. 2020
  2. Izvedba: 22. 9., 24. 9. – 27. 9. 2020
Več ...

 

Dogodek – Z znanjem do zdravja

Srednja zdravstvena šola Ljubljana organizira dogodek Z ZNANJEM DO ZDRAVJA, ki bo v sredo, 18. novembra 2020, od 9.00 do 13.00.

Namenjen je učenkam in učencem druge in tretje triade osnovne šole in njihovim učiteljem.

Cilj projekta je omogočiti utrjevanje in povezovanje pridobljenega znanja s področja vzgoje za zdravje in zdravega načina življenja ter nadgrajevanje osvojenega znanja s praktičnim delom v obliki sodelovanja in odzivanja na aktualne dogodke v družbi. Z delavnicami želimo spodbujati vedoželjnost, ustvarjalnost in samoiniciativnost učenk in učencev.

Več v publikaciji ...

 

Razpis kadrovskih štipendij

Univerzitetni klinični center Ljubljana razpisuje kadrovske štipendije za dijake 3. in 4. letnikov srednjih zdravstvenih šol v višini 110 evrov mesečno. Prijave do 21. 9. 2020.

Več informacij …

 

Spletne učilnice in Office 365

Naša šola je vključena v Oblak 365, kar pomeni, da imate vsi dijaki in učitelji s svojo digitalno identiteto (AAI) dostop do storitev in orodij Office 365, Arnes spletnih učilnic ter brezplačno uporabo šoskega WIFI omrežja Eduroam.

Za vse storitve velja enotna prijava – AAI. Podatke za dostop ste višji letniki že dobili, 1. letniki pa v 1. tednu dobite pri pouku računalništva in informatike ali pri razredniku.

POMEMBNE SPLETNE STRANI:

  • SIO.MDM: tu urejate svoje podatke za AAI – e-naslov, geslo, pozabljeno geslo.
  • ARNES SPLETNE UČILNICE: ključe za dostop do posameznih učilnic določijo in sporočijo profesorji.
  • OBLAK 365: dostop do MS storitev in Office 365, potrebna prva prijava.
  • EDUROAM: brezplačno WIFI omrežje na šoli.

 

 

Razpis kadrovskih štipendij

DEOS je objavil razpis kadrovskih štipendij za poklic Tehnik zdravstvene nege in Bolničar- negovalec. Razpis velja za vse letnike šolanja. Več informacij  TUKAJ.

 

ZAKAJ NA NAŠO ŠOLO?
 

Arhiv

(Skupno 221.720 obiskov, današnjih obiskov 372)